Browse By

Simplifica-ti rutina de frumusete prin tratamentul de epilare definitiva

bg-laser-hair-removalMulti oameni isi petrec mult timp din viata lor incercand sa obtina o piele corporala cat mai fina, apeland la fel si fel de metode de indepartare a pilozitatii. Probabil ca ai incercat electroliza ca optiune de indepartare permanenta a parului. Cu toate acestea, electroliza este, de cele mai multe ori, o procedura dureroasa. Nu iti face griji. Pe piata exista si alte metode de epilare definitiva, metode care nu provoaca dureri si jena la nivelul pielii tratate. Conform cercetatorilor, cel mai eficient tratament de epilare definitiva a parului de pe corp este cel care utilizeaza dispozitivul IPL (lumina intens pulsata).

Epilarea definitiva cu IPL poate fi efectuata la institutul de epilare definitiva Goskin din Bucuresti, de catre un estetician sau dermatolog profesionist. Deoarece acest dispozitiv trebuie sa functioneze la o anumita lungime de unda, potrivita tipului de piele al pacientului, nu se recomanda efectuarea acestui tratament intr-un cabinet nespecializat. Astfel, inainte de inceperea sedintei de epilare, pacientul este supus unui test prin care se observa tipul sau de pigment, tipul de par si sensibilitatea pielii. Dupa ce dispozitivul IPL este reglat in functie de caracteristicile pacientului, acesta transmite impulsuri precise de lumina la suprafata pieliii vizate, pentru a distruge foliculii parului. Nu-ti face griji! Pielea nu va fi afectata, ci doar parul. Probabil ca vei simti o mica jena asemanatoare cu senzatia unei arsuri, insa aceasta va disparea intr-o secunda, deoarece esteticianul iti va aplica imediat un gel de racire pe zona tratata.

Numarul de sedinte necesar pentru a elimina cu succes parul permanent depinde de o serie de factori. De pilda, numarul de sedinte poate varia in functie de marimea zonei pe care doresti sa o tratezi, de culoarea parului si de cantitatea de pigment din piele. De obicei, este nevoie de efectuarea unui set de 5-6 sedinte realizate la 3-4 saptamani distanta pentru ca pacientul sa fie complet satisfacut de rezultat.

Deoarece pielea devine mai sensibila in urma sedintelor de epilare definitiva cu IPL, este recomandat ca pacientii sa faca acest tratament in timpul lunilor reci, cand pielea nu risca sa fie expusa razelor puternice ale soarelui.

De mentionat este faptul ca rezultatele cele mai bune in urma unui tratament de epilare definitiva cu IPL se vor vedea la persoanele cu par inchis la culoare si cu piele deschisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *