Browse By

Service Apple pentru iPad si iPhone

Noile produse tehnologice sunt extrem de dezvoltate atat din punct de vedere tehnic cat si al prestatiilor, totusi iGadgeturile Apple sunt extrem de fragile atunci cand vine vorba despre un accident neprevazut precum caderea accidentala, presarea sau alte lucruri de care puteti avea parte. Spre exemplu un iPad este dese ori utilizat de catre copii, acestia avand totusi o atentie mai putin dezvoltata risca sa scape in mod accidental tableta iar display-ul se poate avaria.

Acelasi lucru se poate intampla in schimb si adultilor ce folosesc un iPhone, motiv pentru care trebuie sa va prezentam posibilitatea de a alege unul dintre cele mai bune service Apple cu locatia in Bucuresti. Noi am beneficiat de fiecare data de prestatiile oferite de catre service-urile autorizate Apple, iar produsele ce se aflau in garantie au fost inlocuite in mai putin de 72 de ore sau reparate. In cazul in care produsele nu se aflau in garantie, sunteti nevoiti sa platiti lucrarea si piesele inlocuite.

Va recoamandam atunci cand cumparati un nou produs Apple, sa achizitionati o garantie pe 3 ani ce va asigura inlocuirea pieselor si repararea acestor probleme in maxim 72 de ore. Faima produselor „noi” oferite de catre Apple in cazul in care nu functioneaza sau au un defect major este o simpla schimbare a produselor.

Dupa cum bine stiti service-urile autorizate Apple pot repara orice produs precum iPhone, iPad sau chiar MacBook. Nu trebuie decat sa contactati cel mai apropriat service Apple si sa stabiliti cand puteti preda produsul pentru a fi reparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *