Browse By

Piata imobiliara si anunturi direct de la proprietar

Pentru multi dintre noi piata imobiliara a inceput sa creasca extrem de mult datorita investitiilor masive realizatea in ultima vreme in Romania, asadar preturile pe care o agentie imobiliara il cere este cu siguranta unul mult mai mare fata de cele cerute de catre proprietar. Din aceasta cauza as dori sa dezbatem cateva din principalele aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand alegeti sa tratati direct cu proprietarul.

Anunturi imobiliare pe o piata satura de oferte

Va intelegem frustarea atunci cand doriti sa achizitionati o noua locuinta iar pretul pe care o agentie depaseste cu mult bugetul dumneavoastra, asadar am decis sa va prezantam una din cele mai eficiente alternative, mai exact o lista de anunturi de la propietari din Bucuresti pe care dumneavoastra sa va bazati atunci cand doriti sa cumparati o noua locuinta.

Iata care sunt avantajele de care puteti beneficia atunci cand alegeti sa negociati direct cu proprietarul sau cu constructorul.

  • Puteti obtine un pret mai avantajos;
  • Evitati sa platiti taxe suplimentare si intelegerea se realizeaza direct intre dumneavoastra si proprietar;
  • Puteti stabili si introduce anumite clauze din contract care de cele mai multe ori s-au dovedit a fi in avantajul cumparatorului

Chiar daca exista un minim risc cu siguranta diferenta de bani pe care o economisiti este cu siguranta una considerabila, asadar va recomandam cu incredere sa incercati pentru inceput astfel de oferte.

Persoanele care sunt interesate sa realizeze o astfel de propunere pot adauga anunt imobiliar gratuit pe diverse site-uri online iar cu siguranta cererea nu se va lasa asteptata. Piata imobiliara este in plina crestere, asadar evitati sa platiti mai mult pentru a obtine acelasi imobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *