Browse By

Lansarea oficiala in Romania a noului iPhone 6S

Dupa cum bine stiti, astazi 9 septembrie 2015 este lansarea oficiala a noului iPhone 6S. Un smartphone extrem de asteptat de catre toti fanii Apple deoarece acestia au confirmat faptul ca noul telefon vine cu functii suplimentare, dar si tehnologii de ultima generatie precum Force Touch. Principalele avantaje ale unui iPhone atunci cand este achizitionat direct din magazin sunt urmatoarele:

In primul rand orice produs iPhone care este inca in garantie trebuie sa fie reparat in maxim 72 de ore, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa contactati un service iPhone din orasul dumneavoastra si sa il predati. In cazul in care problema dumneavoastra nu poate fi reparata in cele 72 de ore, acesta trebuie sa fie inlocuit cu un iPhone nou.

Pe langa aceste imense beneficii, noul iPhone 6S vine cu o noua camera foto de ultima generatie, menita sa realizeze fotografii de inalta calitate chiar si in lipsa luminii. Pe langa aceste caracteristici va aducem la cunostinta ca noul iPhone este dotat cu un nou procesor dar si o memorie RAM de 2 GB.

Mare problema ramane insa bateria, aceasta ramane la aceasi valoare dar datorita soft-ului mai dezvoltat se pare ca bateria va dura mai mult timp.

In incheiere dorim sa va comunicam faptul ca noul iPhone 6S este perfect pentru orice persoana ce doreste un produs de calitate dotat atat cu caracteristici tehnice de ultima generatie cat si celor care doresc sa fie in pas cu moda. Pretul ramane inca o surpriza, avand in vedere ca dolarul americat are aproape aceasi valoare a monedei europene.

Va doresc vizionare placuta, asta in care urmariti prezentarea oficiala a acestui produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *