Browse By

Intrebari si raspunsuri despre PrioriPay

banidirectacasa-1411498405Incepem sa auzim din ce in ce mai des despre Prioripay, o solutie de plati online cu capital 100% romanesc, ce a reusit sa se impuna si sa atraga din ce in ce mai multi utilizatori. Fiind inca la inceput (are o istorie de doar 2 ani), aceasta platforma prezinta inca o multime de necunoscute. Vom incerca sa raspundem, asadar, la cele mai populare intrebari legate de ea.

Ce este contul PrioriPay?

Este cea mai frecventa intrebare si vine de la oamenii care nu inteleg cu ce ajuta sa isi deschida un nou cont. Un cont PrioriPay este un cont similar cu un cont bancar, marea diferenta fiind faptul ca se deschide direct online, fara niciun cost si ca ofera o flexibilitate mult mai mare in ceea ce priveste posibilitatile de plata sau de creditare.

Ce poti face cu un cont PrioriPay?

In principiu, poti face cam tot ceea ce faci cu un cont bancar, la care se mai adauga o serie de actiuni. Poti face Plati online cu cardul, poti face transferuri de bani dintr-un cont in altul, poti achizitiona bunuri si servicii, atat online cat si offline si poti retrage bani, atata vreme cat atasezi un card prioripay contului. Persoanele juridice pot face mult mai mult de atat, in conditiile in care platforma le pune la dispozitie solutii eficiente pentru a accepta plati cu cardul sau pentru a efectua plati catre parteneri. De asemenea, PrioriPay vine cu solutii unice in Romania, oferind posibilitatea de transfer de bani catre orice persoana din tara prin intermediul Postei Romane. Daca vrei sa trimiti bani catre o ruda sau catre un prieten, transferi bani din contul PrioriPay catre Posta iar de aici, banii ajung rapid la destinatar.

Cat dureaza operatiunile facute cu PrioriPay?

In principiu, daca este vorba despre operatiuni online, acestea sunt facute instant. De asemenea, retragerea din cont pe card se face instant, lucru extrem de important pentru cei care au nevoie urgenta de bani.

Care este valuta in care se poate deschide contul?

Este un mare plus faptul ca orice cont poate sa fie deschis in 3 valute: Euro, Dolari si Lei. Daca intre timp iti doresti modificarea valutei alese, o poti face fara nicio problema.

Care sunt restrictiile impuse la deschiderea contului?

In principiu, oricine poate sa deschida un cont PrioriPay si sa utilizeze serviciile acestei platforme atata vreme cat are peste 18 ani. Exista tari pentru care deschiderea nu este permisa, iar acestea pot fi gasite pe site-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *