Browse By

Ghidul zgarcitului: cum sa iti cumperi televizor?

image-2015-02-6-19302463-70-televizor-samsung-suhdIubesti sa ai cele mai moderne solutii tehnologice, insa nu apreciezi foarte mult cheltuiala. Este clar! Esti zgarcit! Evident, este o simpla gluma. Motivele pentru care cauti mereu lucrurile ieftine pot fi cu totul si cu totul altele. Ceea ce este bine de stiut este ca poti achizitiona lucruri ieftine, de buna calitate. Daca esti in cautarea unui televizor, spre exemplu, poti gasi televizoare noi si ieftine urmand cativa pasi cat se poate de simpli.

Urmareste mereu reducerile

Exista zile dedicate in exclusivitate reducerilor, exista magazine care ofera frecvent reduceri substnaitale la produsele de pe stoc si exista adevarate cataloage de reduceri. multe dintre ele sunt reale, multe dintre ele sunt reduceri fictive, cu rolul de a atrage clienti. Daca stii sa faci o analiza corecta insa, poti sa descoperi reducerile reale si sa te bucuri din plin de ele.

Nu neglija produsele refurbished

Aceste produse sunt noi, insa nu sunt sigilate. Cel mai probabil, sunt produse folosite pentru teste. Daca nu vrei sa scoti tipla de pe televizor, cu siguranta te va incanta unul refurbished. Poti descoperi preturi cu pana la 50 % mai mici pentru produse pe care in mod normal le-ai cumpara cu o multime de bani. Cu siguranta, merita!

Ia in considerare si branduri mai mici

Toata lumea este in cautarea brandurilor uriase, acceptand doar televizoare philips , Samsung sau LG. Este adevarat ca aceste nume sunt cunoscute si ofera garantia calitatii. Este la fel de adevarat insa ca de multe ori, produsele lor pot fi supraevaluate. Companii asiatice precum Horizon sau Sharp se impun pe piata cu produse de o foarte buna calitate, la preturi mult mai mici decat concurenta. Surpriza vine dupa ce testezi aceste televizoare, in conditiile in care au aceleasi functii ca primele. Evident, pentru o astfel de achizitie trebuie sa muncesti ceva mai mult si sa te informezi, insa merita.

Nu cumpara produse proaspat aparute pe piata

Un produs electronic, indiferent ca se numeste televizor sau telefon, isi pierde mai mult de jumatate din valoare in decursul unui an. Daca iti cumperi un televizor proaspat lansat de Samsung pe care dai 5000 de euro, peste 1 an vei avea un televizor care costa 2000-2500. Practic, este o investitie inutila. Cel mai bine este sa astepti si sa cumperi produse care au fost la moda cu un an in urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *