Browse By

eTag – Webdesign & Hosting

Servicii de calitate la pret redus! www.etag.gq
eTag este un priect nou realizat cu scopul de a scoate in evidenta servicii web precum si servicii gaming de cea mai buna calitate la un pret mic.

Cu ce se ocupa eTag?
Web Design – Realizam pagini web pe diferite platforme, oferim instalare si configurarea platformei dorite, stilizarea in modul dumneavoastra preferat astefel incat site-ul dumneavoastra sa aiba o pata de culoare asa cum v-ati dorit!

Design – Servicii design oferite pentru fiecare site sau firma care isi doreste sa fie cunoscut prin bannerul sau, sau prin carti de vizita, flyere sau chiar logo-uri pentru site-urile personale sau ale firmelor.

web-design-services-page

Servicii Gaming – Serviciile gaming consta in servicii oferite serverelor de metin2. Foarte multe persoane isi doresc un server de metin, dar nu stiu sa il contureze in felul pe care il doresc. Astfel,noi le putem oferii solutia si le putem face serverul dupa bunul plac!

Gazduire web – Se stie ca fiecare site are nevoie de o gazduire web buna. Astfel, oferim gazduire web pentru fiecare persoana care doreste, dar oferim gazduire web gratuita pe o perioada definita persoanelor care comanda un site de la noi.

Pentru comenzi cat si pentru alte detalii va rugam sa vizitati www.etag.gq

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *