Browse By

Cele mai avantajoase preturi pentru seminee

Ca tot a sosit de ceva vreme perioada rece, astazi dorim sa va prezentam una din cele mai eficiente si totodata avantajoase metode de a incalzi propria locuinta, mai exact semineele. Daca pana acum designerii de interior sustineau ca este mai indicat o centrala sau chiar un calorifer electric, acestia au ajuns la concluzia ca este mult mai practic si totodata mai util sa detii un semineu.

Astazi dorim sa va prezentam o lista de seminee ieftine si totodata de o calitate mai buna. Acestea au fost atent selectionate atat din punct de vedere al materialelor din care au fost realizate cat si al consumului.

Lista semineelor:

  • Pantherm – un produs realizat in totalitate din fonta, acestea detin de cele mai multe ori o suprafata radianta foarte mare. Un alt element extrem de important este grosimea ce variaza de la 8 la 12 mm
  • PanAqua – Este unul din cele mai eficiente produse pe piata din Romania, acesta dispune de cel mai mare randament, mai exact emana peste 80 % din caldurea generata. Acest produs este dotat cu un sistem ce ajuta la preincalzirea aerului ceea ce ajuta la generarea caldurii intr-un mod mult mai rapid.
  • Pantech – Spre deosebire de alte seminee, aceste focarele PanTech Evo sunt printre primele ca marime a suprafetei radiante, dispun de multiple canale de incalzire ( intre 3 si 5 canale ), sunt dotate cu un sistem de dubla combustie, dar si de un sistem care ajuta la arderea inchiza ajutat doar de aerul introdus de un sistem din exterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *