Browse By

Cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre tigara electronica

qw23ew2Tigara electronica este un produs din ce in ce mai popular in randul fumatorilor care isi doresc cu ardoare sa scape de acest viciu. Cu toate astea, putini oameni stiu cu exactitate ce reprezinta tigara electronica, cum functioneaza si cum poti beneficia de avantajele ei. Vom incerca sa raspundem la cateva intrebari esentiale, care trebuie sa fie cunoscute de orice fumator.

Cum functioneaza tigara electronica?

Modul de functionare este simplu si desi exista mai multe variante de tigari, vei descoperi ca toate au acelasi mod de „ lucru”. Practic, in momentul in care tragi din tigara, se activeaza o baterie care incalzeste e-lichidul, transformandu-l in abur. Aburul este cel care ajunge in plamanul fumatorului si creaza atata placere.

Ce este elichidul tigarii?

Este cea mai importanta componenta, dat fiind faptul ca ajunge la tine in plaman. Acesta contine, de regula, substante precum propilen glicol, glicerina vegetala, nicotina si arome. Este bine totusi sa nu cumperi e-lichid de oriunde, deoarece nu ai niciodata garantia compozitiei. Magazinele oficiale si aprobate de statul roman insa, sunt indicate.

Cat de sigura este tigara electronica?

Vorbim despre un viciu blamat de cateva sute de ani: fumatul. Asadar, oricum am incerca sa ii gasim avantaje, nu putem . Cu toate astea, tigara electronica este mult mai sigura decat tigara clasica. Daca vrei sa te apuci de fumat, iti recomandam sa nu o faci, deoarece nu vei gasi prea multe avantaje in actiuna in sine. Daca vrei sa te lasi de fumat insa, iti recomandam sa incerci prin trecerea pe la tigara electronica. Aceasta prezinta o serie de avantaje fata de tigara normala:

  • Elimina mirosul neplacut. Tigara electronica nu miroase, iar acest lucru este extrem de avantajos pentru toti cei care fumoeaza in public. Nu vei mai deranja pe nimeni si nici nu va mai trebui sa mirosi in continuu maini urat mirositoare, par cu un miros neplacut sau haine imbacsite.
  • Ai mult mai multe sanse sa fii sanatos. Sanatatea este foarte importanta pentru majoritatea oamenilor. Se pare ca pentru fumatori, aceasta nu este intocmai de o importanta colosala. Daca iti doresti cu adevarat sa fii sanatos, tigara electronica poate sa fie una dintre cele mai bune alternative la o tigara normala.
  • Poti fuma oriunde. Este adevarat, exista locuri in care sunt interzise toate tigarile, indiferent de tipul lor, insa exista si locuri unde poti fuma, chiar daca tigarile normale sunt interzise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *