Browse By

Care este cel mai bun browser

Va intrebati care este cel mai bun browser de internet ? La aceasta intrebare raspunsurile sunt extrem de variate. O sa incercam totusi in urmatoarele randuri sa va prezentam anumite avantaje si dezavantaje ale fiecarui browser, motiv pentru care o sa puteti analiza in cea mai mare marusa calitatea acestor produse.

Am dori totusi sa va prezentam intr-o ordine a calitatii lor, chiar daca acest top poate varia in functie de exigentele fiecarui user. Tinem sa va aducem la cunostinta faptul ca fiecare user este diferit iar necesitatile fiecaruia difera. Pentru realizarea acestui articol am ales un user comun care nu necesita prea multe functii deosebilte.

Din punctul nostru de vedere topul celor mai bune browsere este urmatorul:

1 – Pe prima pozitie se situeaza Google Chrome, este unul dintre cele mai populare browsere chiar daca a fost lansat la mult timp dupa Opera, Mozilla Firefox sau Internet Explorer. Din punctul nostru de vedere este cel mai bun browser pentru un user mediu deoarece va ofera posibilitatea de a va conecta cu un singur account pe mai multe dispozitive, astfel puteti avea la dispozitie site-urile preferate in orice moment, indiferent ca este vorba despre de un smartphone, tableta sau PC. Fiind un produs Google, acesta este instalat in aplicatiile default pe orice gadget dotat cu sistemul de operare Android, asadar va recomandam cu incredere acest browser.

2 – Pe locul 2, chiar daca in momentul de fata exista foarte multe asemanari se situeaza Mozilla Firefox. Acest browser este unul dintre cele mai cunoscute datorita vitezei sale extrem de bune de incarcare a paginilor. Multumita plugin-urilor sale, acesta ajuta persoanele ce activeaza in mediul online la o gestiune mai buna a site-urilor si totodata pot primi informatii suplimentare direct din browser fara a mai fi nevoiti sa realizeze alte analize ulterioare.

3 – Pe pozitia a 3-a dorim sa va prezentam Opera, acesta este un browser foarte stabil chiar daca numarul de persoane ce il folosesc este unul relativ mic in comparatie cu celelalte browsere prezentate precedent. Lipsta publicitatii si a software-urilor ce promoveaza instalarea acestui browser il situeaza doar pe pozitia a 3-a in topul celor mai bune browsere pe internet.

Ashampoo_Snap_2015.01.23_17h54m39s_001_

Iata un grafic ce va demonstreaza eficienta acestor browsere, chiar daca analiza noastra este bazata strict pe utilizarea unui user cu cunostinte medii. In acest caz vorbim de persoanele care socializeaza, care trimit mail-uri sau care navigheaza in mod frecvent pe internet.

In acest top nu dorim sa introducem Internet Explorer, chiar daca aplicatii mai vechi ruleaza in mod exclusiv pe acest browser. In cazul in care ai intrebari suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Un membru din staff-ul nostru iti va oferi toate raspunsurile necesare.

In cazul in care acest articol a fost pe masura asteptarilor tale iti recomandam sa il distribui si prietenilor tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *