Browse By

Caracteristici importante ale unei camere de spionaj

ywCei care doresc sa achizitioneze o camera de spionaj, trebuie sa isi puna cateva intrebari inainte de a plati pentru ea. Care este motivul pentru care achizitionezi o astfel de camera? Unde o vei folosi? Cand o vei folosi si mai ales cum o vei folosi? Toate aceste intrebari trebuie sa isi gaseasca un raspuns, pentru a sti ce caracteristici sa cauti la o astfel de camera. Dupa ce ti-ai raspuns la intrebari, poti spune ca ai informatii complete despre ceea ce ai nevoie.

Chiar si fara sa raspunzi la intrebari insa, achizitia unei camere spionaj trebuie sa aiba in vedere urmatoarele aspecte:

  •  Marime. Fiind o camera de spionaj, trebuie sa fie cat mai mica. De regula, este bine sa incapa intr-un dispozitiv de dimensiuni reduse, cum ar fi o bricheta sau un pix. Traim intr-o lume puternic tehnologizata, asdar, nu ar trebui sa existe probleme in ceea ce priveste marimea camerelor. Exista camere chiar si de marimea unui bob de mazare.
  •  Rezolutie. Este un aspect foarte important, de care trebuie sa tii cont. O camera de spionaj care nu filmeaza bine, este o camera inutila. Asigura-te ca rezolutia poate sa acopere toate necesitatile pe care le ai si sa dezvaluie cat mai multe detalii ale imaginilor pe care le filmezi.
  • Sunet. Da, este o camera de filmat, insa este bine ca aceasta sa aiba si sunet. Sunetul poate sa completeze intr-un mod foarte puternic o imagine si chiar poate sa aduca mult mai multe dovezi decat o imagine. Este bine sa alegi o camera cu un microfon cat mai puternic, care poate sa surprinda sunete de la cel putin 1 metru departare.
  • Infrarosu. Vrei sa supraveghezi pe timp de noapte? Atunci cu siguranta ai nevoie de o camera care sa filmeze cu infrarosu. In felul acesta, poti avea claritate chiar si atunci cand lumina este redusa.

De asemenea, camerele de supraveghere destinate spionajului trebuie sa fie echipate cu un port USB, pentru a putea transmite cu usurinta imaginile catre un alt dispozitiv, trebuie sa poata sa se conecteze la wireless si sa fie rezistente. Niste filmari de inalta calitate iti pot oferi informatii valoroase care sa iti imbunatateasca viata. Niste filmari de proasta calitate, reprezinta doar investitii inutile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *