Browse By

5 lucruri pe care trebuie sa le cunosti atunci cand vrei sa deschizi un site

Ai o idee geniala, consideri ca esti capabil  sa oferi un continut de care utilizatorii sa aiba mare nevoie ? Atunci nu pierde timpul si lanseaza-ti propriul tau site, dar inainte de a face acest lucru iti recomandam sa iei in considerare urmatoare lucruri.

  1. Incearca sa vii cu ceva nou sau macar mai bun decat ceea ce ofera deja piata, in caz contrar nu risti sa fii decat un peste intr-un ocean. Pentru a putea avea succes este nevoie mai mult de o simpla pagina web, ai nevoie de continut de calitate si totodata sa oferi ceea ce consideri tu ca esti mai bun pentru utilizatorii tai.
  2. Alege un domeniu usor de retinut ! Dupa cum bine stiti numele unui site este extrem de important, acesta reprezinta activitatea dumneavoastra. Va recomandam sa alegeti un nume cat mai simplu pentru a putea fi usor de memorat.
  3. Alege un pachet hosting de calitate, acesta este necesar pentru a garanta vizionarea site-ului in orice moment, mai mult de atat este importanta viteza de incarcare a paginii si totodata siguranta informatiilor pe care le detineti.
  4. Ofera suportul tehnic necesar clientilor ! Este un lucru extrem de important sa oferi posibilitatea clientilor sa te contacteze, doar in acest fel poti fi la curent cu cerintele acestora si nu in ultimul rand poti sa afli care sunt punctele slabe si totodata a le „repara”
  5. Asigura-te ca partea social network te poate ajuta in activitatea ta, acest lucru reprezinta o simpla metoda de promovare care iti poate garanta castigul dorit.

PS: In cazul in care activitatea ta este deja in curs de derulare, iar numarul vizitatorilor este unul mare, iti recomandam sa alegi un server dedicat pe masura necesitatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *