Browse By

5 elemente de care sa tii cont atunci cand iti alegi masina de spalat

masini_de_spalat_frontale_1Daca te-ai hotarat sa iti cumperi o noua masina de spalat, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Exista mii de modele, care mai de care mai interesante si s-ar putea sa fii destul de nehotarat in ceea ce priveste alegerea. Din fericire, sunt o multime de site-uri precum bestreview.ro care ofera sugestii alegere masina de spalat si te ajuta sa gasesti cea mai buna solutie.

Dintre toate elementele care conteaza, am ales 5 pe care nu trebuie sa le neglijezi, sub nicio forma:

  • Capacitatea de spalare. Inainte de a cumpara masina de spalat, chiar daca ai gasit o super oferta masini de spalat, este bine sa calculezi capacitatea de spalare. Calculeaza cate haine se murdaresc zilnic si incearca sa faci in asa fel incat sa nu fie nevoie de mai mult de o spalare in fiecare zi. Ai de ales intre capacitati de 4 si 12 kg, asadar, flexibilitatea este destul de mare.
  • Programele masinii de spalat. An de an apar noi programe, care mai de care mai interesante. Programe destinate hainelor delicate, programe destinate clatirii, programe destinate hainutelor sau programe pentru curatarea cuvei, toate au rolul de a te ajuta. Nu te multumi sa afli ca masina pe care o vei cumpara are 12, 15 sau 20 de programe! Incearca sa descoperi ce face fiecare program in parte si sa iti dai seama daca te ajuta.
  • Viteza de centrifugare. Multa lume nu ii da importanta acestui aspect. Viteza de centrifugare insa, decide cat de buna este stoarcerea. De regula, o masina de spalat buna are o viteza de centrifugare de peste 1000 de rotatii pe minut.
  • Consumul de energie. O masina de spalat consuma mult, sau cel putin o masina clasica. Astazi exista masini de spalat cu clasa de eficienta A+++++, care au un consum extrem de mic, ceea ce se vede serios pe facturile de la sfarsitul lunii. Daca vrei sa te bucuri de economii substantiale, trebuie sa investesti ceva bani pentru a cumpara o masina performanta.
  • Zgomotul produs de masina. Desi nu pare a fi un element ce conteaza, zgomotul poate sa devina destul de deranjant in timp. Alege o masina cu nivel de zgomot de pana la 63 de decibeli la spalare si pana la 81 la centrifugare, pentru a avea un confort fonic cat mai mare.

Daca toate aceste elemente sunt de buna calitate, masina ta de spalat va fi una buna si poti sa te orientezi si spre alte elemente, cum ar fi functiile smart sau elementele de siguranta impotriva celor mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *